Авторизація
Зареєструватись / Увійти

Здійсніть одноразову реєстрацію на платформі електронної демократії за допомогою BankID або цифрового підпису, що забезпечить найвищий рівень захисту ваших персональних даних та конфіденційності, а також убезпечить від фальсифікації вашого волевиявлення на платформі.

Після цього у особистому кабінеті приєднайте облікові записи Google чи Facebook та авторизовуйтесь миттєво, у один клік, кожного наступного разу. Реєструватись та використовувати свій цифровий підпис чи BankID щоразу не потрібно. Тільки блискавично швидкий доступ до всіх сервісів, які запроваджені у вашій громаді.

Використовуйте навіть якщо не маєте облікового запису, авторизація через одну з цих систем створить обліковий запис

Користувачам платформи

Здійсніть одноразову реєстрацію на платформі електронної демократії за допомогою BankIDабо цифрового підпису, що забезпечить найвищий рівень захисту ваших персональних даних таконфіденційності, а також убезпечить від фальсифікації вашого волевиявлення на платформі.Після цього у особистому кабінеті приєднайте облікові записи Google чи Facebook таавторизовуйтесь миттєво, у один клік, кожного наступного разу. Реєструватись та використовувати свій цифровий підпис чи BankIDщоразу не потрібно. Тільки блискавично швидкий доступ до всіх сервісів, які запроваджені у вашій громаді.

Користувачам платформи, що раніше реєструвались у сервісах е-демократії

Якщо раніше, ви реєструвались за допомогою цифрового підпису чи BankIDі заразхочете зареєструватись на платформі, щоб отримати доступ до всіх інших сервісів,запроваджених у ваші громаді, використайтетой же цифровий підпис та BankID для проходженняодноразової реєстрації на платформі.З моменту реєстрації на платформі всі сервіси,які ви раніше використовували, а також інші, запроваджені у вашій громаді, будуть вам доступними на платформі.

Користувачам, які раніше використовували для реєстрації у сервісах електронну пошту, необхідно пройти одноразову реєстрацію на платформі за допомогою цифрового підпису чи BankID.

Кожного наступного разу при використанні платформи для авторизації просто введіть свій логін та парольабо використайте облікові записи Google чи Facebook для миттєвого доступу до сервісів.Їх попередньо треба приєднати у своєму особистому кабінеті одразу після реєстрації.

Якщо у вашій громаді впроваджений лише один інструмент е-демократії, наприкладі,петиції до місцевих органів влади, ви можете і надалі його використовувати за відомимивам адресами сервісів. Ваші облікові записи – активні, діючі і не потребують додаткових дій.Оцініть інші доступні сервіси на платформі та адвокатуйте їх запровадження у вашій громаді,адже всі вони взаємодоповнюють один одного і розширюють можливості комунікації та впливу громадина місцеві політики та рішення.

Є запитання?
*Тільки для зареєстрованих користувачів