Created with Sketch. Консультація
Положення про оренду землі на території Попаснянської міської ради
30 липня 2020
начальник юридичного відділу Коваленко Віталій Петрович

Обговорення проекту рішення Попаснянської міської ради - "Про затвердження Положення про оренду землі на території Попаснянської міської ради"

З метою спрощення процедури оформлення договорів оренди землі на території Попаснянської міської ради, досягнення прозорості цього процесу, а також для приведення у відповідність до вимог чинного законодавства механізму оформлення договорів оренди землі, Юридичним відділом виконавчого комітету Попаснянської міської ради розроблено цей проект рішення.

Зазначений проект рішення міської ради покликаний врегулювати правовідносини між Попаснянською міською радою, як суб'єктом права на землю, та особами, які виявили бажання отримати в користування земельну ділянку комунальної власності територіальної громади міста Попасна, визначити чітку процедуру погодження підготовлених документів, єдиний порядок передачі земельної ділянки в оренду, зміни, припинення і поновлення договору оренди землі, справляння орендної плати за земельні ділянки комунальної власності територіальної громади м. Попасна.

Юридичний відділ Виконавчого комітету Попаснянської міської ради
Created with Sketch. 0 коментарів