Created with Sketch. Консультація
Про проєкт Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил та членів їх сімей на 2021-2024 роки на території Слов’янської міської територіальної громади
26 березня 2021
Управління соціального захисту населення

Запрошуємо громадськість до обговорення проєкту Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил та членів їх сімей на 2021-2024 роки на території Слов’янської міської територіальної громади.

Одним із обов’язків Слов’янської територіальної громади є всебічна підтримка воїнів-захисників, які боронять незалежність та територіальну цілісність України.

В умовах проведення в Україні антитерористичної операції/операції об’єднаних сил виникає необхідність надання додаткових соціальних гарантій учасникам АТО/ООС, членам їх сімей, а також сім’ям, члени яких загинули під час проведення АТО/ООС.

Головною метою програми є підвищення рівня фінансової, соціальної, психологічної, професійної підтримки учасників АТО/ООС, родин учасників АТО/ООС, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, отриманих в зоні АТО/ООС, створення сприятливих адаптаційних умов для цивільного життя демобілізованих військовослужбовців - учасників АТО/ООС, підтримання їх належного морально-психологічного стану, створення у суспільстві атмосфери підтримки та поважного ставлення до них.

Пропозиції та зауваження учасників електронних консультацій з громадськістю подаються в письмовій формі з 26.03.2021р по 11.04.2021р. включно на електронну адресу Управління соціального захисту населення Слов'янської міської ради: 1429@upszn.gov.ua з темою листа «До проєкту Програми» або шляхом розміщення власного коментаря на на цій сторінці.

Телефон для довідок: 050-150-01-16.

Слов'янська міська рада
Created with Sketch. 1 коментарів