Created with Sketch. Консультація
Про припинення діяльності шляхом ліквідації комунального закладу «Слов’янська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Колос»
17 листопада 2021
Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту

Запрошуємо громадськість до обговорення проєкту розпорядження керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації «Про припинення діяльності шляхом ліквідації комунального закладу Слов’янської міської ради Краматорського району Донецької області «Слов’янська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Колос».

Враховуючи, що в Слов’янській міській територіальній громаді функціонують 2 дитячо-юнацькі спортивні школи, які утримуються за рахунок міського  бюджету та мають потенціал до збільшення чисельності тренерів-викладачів та учнів, утримання в громаді ще одного комунального закладу з профілем дитячо-юнацької спортивної школи не є доцільним і фінансово обґрунтованим.

Прийняття рішення «Про припинення діяльності шляхом ліквідації комунального закладу Слов’янської міської ради Краматорського району Донецької області «Слов’янська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Колос» в подальшому дасть можливість забезпечити фінансування наявних дитячо-юнацьких спортивних шкіл в межах доступного фінансового ресурсу та в розмірах фінансової спроможності бюджету Слов’янської міської територіальної громади.

Зауваження і пропозиції до проєкту розпорядження керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації «Про припинення діяльності шляхом ліквідації комунального закладу Слов’янської міської ради Краматорського району Донецької області «Слов’янська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Колос» приймаються відділом у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації у термін до 17 грудня 2021 року включно на електронну адресу molod@slavrada.gov.ua або шляхом розміщення власного коментаря на цій сторінці.

Телефон для довідок: (06262) 2-76-50.

Слов'янська міська ВЦА
Created with Sketch. 0 коментарів