Created with Sketch. Консультація
Надання згоди на ініціювання співробітництва територіальних громад
28 жовтня 2022
Сектор інформаційної діяльності, зв'язків із громадськістю, засобами масової інформації та громадськими організаціями апарату Вигодської селищної ради

Керуючись статтею 5 Закону України «Про співробітництво територіальних громад», з метою дотримання вимог Бюджетного кодексу України, враховуючи наявність об’єктів комунальної інфраструктури в Долинській міській територіальній громаді, послугами яких користуються жителі інших територіальних громад, прагнучи до ефективного використання бюджету Долинської міської територіальної громади в утриманні закладів освіти (Долинський міжшкільний ресурсний центр), спорту (Долинська дитячо-юнацька спортивна школа), культури (Долинська дитяча школа естетичного виховання імені Мирослава Антоновича та Долинська дитяча художня школа), соціального обслуговування (Стаціонарне відділення для постійного та тимчасового проживання КЗ «Центр надання соціальних послуг»), медичного обслуговування (Комунальне некомерційне підприємство «Долинська багатопрофільна лікарня», Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медичної допомоги») та житлово-комунального господарства (Комунальне підприємство «Водоканал»), рішенням Долинської міської ради від 21.07.2022 № 1656-21/2022, ініційовано співробітництво між Вигодською та Долинською територіальними громадами.

Просимо надавати пропозиції щодо відповідності потребам територіальної громади пропозиції про ініціювання співробітнитцва.

Вигодська селищна рада
Created with Sketch. 0 коментарів