Електронне Обговорення НПА
Про внесення змін та доповнень до Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Луцька у новій редакції
28 листопада 2019
Управління капітального будівництва

Проєкт рішення спрямований на  забезпечення прозорості та гласності в процесі залучення замовників до пайової участі в розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста та з метою дотримання вимог чинного законодавства.
Підставою для розробки проєкту рішення є Закони України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні від 29.09.2019 № 132-IХ “Про регулювання містобудівної діяльності”, “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, “Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Луцької міської ради від 26.04.2017 № 23/8 “Про затвердження Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Луцька у новій редакції”.

Управління капітального будівництва
0 правок
Переглянути правки
Проект нормативно-правового акту