Перейменування вулиці Ватутіна
09 січня 2023
Виконавчий комітет Жовтоводської міської ради

Шановні жовтоводці!

З метою зменшення інформаційного та культурологічного впливу російського наративу на світогляд жителів Жовтоводської міської територіальної громади, створення передумов для унеможливлення агітаційно-пропагандистської діяльності вороже налаштованих до України осіб, деколонізації топоніміки на території Жовтоводської міської територіальної громади, впорядкування назв бульварів, вулиць, провулків, проїздів, тупиків та площ, відповідно до розпорядження міського голови від 05.01.2023 року № 05/01-02р-23 "Про проведення громадського обговорення з питань перейменування майданів, вулиць та провулків на території Жовтоводської міської територіальної громади", ініційоване громадське обговорення щодо перейменування бульварів, вулиць, провулків, проїздів, тупиків та майданів на території Жовтоводської міської територіальної громади.

Жовтоводська міська рада

Оберіть варіант нової назви вулиці Ватутіна, який вам найбільше до вподоби, або вкажіть в коментарях Вашу пропозицію:

вулиця Каштанова
вулиця Пересічна