Перейменування скверу "Школа Мистецтв"
23 січня 2023

З метою вивчення думки мешканців стосовно перейменування скверу «Школа Мистецтв», внесеного до переліку об’єктів благоустрою, що належать територіальній громаді м. Полтава рішенням тридцять сьомої сесії Полтавської міської ради п’ятого скликання від 19 лютого 2009 року, враховуючи Закон України «Про правовий режим воєнного стану», Закон України «Про присвоєння юридичним особам та об'єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» та з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», та відповідно до протоколів засідань робочої групи з питань присвоєння юридичним особам та об'єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій на території Полтавської міської територіальної громади від 29.11.2022 року № Пр/01-02/08 та від 19.12.2022 №Пр/01-02/09, керуючись рішенням виконавчого комітету Полтавської міської ради від 22.12.2022 р. №567 «Про електронне голосування щодо перейменування скверу «Школа Мистецтв», розпочинаємо другий етап громадського обговорення у вигляді електронного голосування.

Чи погоджуєтесь Ви з пропозицією перейменування скверу «Школа Мистецтв» на сквер «імені Григорія Сковороди» (на честь видатного українського філософа, просвітителя-гуманіста, поета, музиканта, педагога, з дня народження якого у 2022 році виповнилося 300 років)?

ні, необхідно залишити існуючу назву скверу "Школа Мистецтв"
так, погоджуюсь на перейменування скверу "Школа Мистецтв" на сквер "імені Григорія Сковороди"
ні, необхідно залишити існуючу назву скверу "Школа Мистецтв"