Щодо перейменування вулиці Курганської на вулицю Юрія Шепеля
13 грудня 2022
Відділ комунікацій міської ради

До Кам’янської міської ради надійшло колективне звернення-пропозиція щодо перейменування вулиці Курганської на вулицю Юрія Шепеля.

Аргументація заявників: « Юрій Олександрович Шепель, доктор філологічних наук, професор кафедри, академік Академії наук вищої школи України відомий дослідник у галузі філології….. Народився 5 лютого 1956 року у Дніпродзержинську. У 1981 році закінчив з відзнакою Дніпропетровський державний університету, у 1989 році захистив кандидатську дисертацію…. Працював у Слов’янському державному педагогічному інституті, багатьох школах Дніпродзержинська, ДДТУ, Дніпровському Юридичному Інституті, Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара. Автор понад 600 наукових праць, серед них понад 30 монографій. Був незмінним головою Дніпропетровського обласного конкурсу «Вчитель року»… За досягнення на педагогічній та науковій ниві нагороджений знаком «Відмінник освіти України», медаллю «The World Medal of Freedom» Американського Біографічного Інституту (2006).

У відповідності із рішенням міської ради від 20.05.2022 № 605-19/VIII «Про особливості перейменування вулиць, провулків, проспектів, бульварів, площ, скверів тощо Кам’янської міської територіальної громади, назви яких пов’язані з державою-агресором та/або її союзниками, під час дії воєнного стану» та Порядком проведення електронних консультацій з громадськістю та опитувань в Кам’янській міській територіальній громаді, затвердженого рішенням міської ради від 22.12.2021 №485-14/VIII відділом комунікацій міської ради ініціюється проведення опитування мешканців міста щодо підтримки (непідтримки) даної пропозиції.

Термін проведення опитування: до 23 грудня 2022 року.

Адреса для надання пропозицій та зауважень: електронною поштою politika@kam.gov.ua, із зазначенням П.І.Б. автора та адреси проживання із приміткою «Опитування перейменування вул.Курганської». Анонімні пропозиції не реєструються та не розглядаються.

Відділ комунікацій міської ради

Чи підтримуєте ви пропозицію перейменування вулиці Курганської на вулицю Юрія Шепеля?

Ні, не підтримую
Так, підтримую