Created with Sketch. Консультація
Проєкт Програми з фінансового забезпечення представницьких витрат та інших видатків, пов’язаних з діяльністю Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації та її керівника на 2022 рік
14 лютого 2022
Управління економічного та інвестиційного розвитку

Запрошуємо громадськість до участі у обговоренні проєкту Програми з фінансового забезпечення представницьких витрат та інших видатків, пов’язаних з діяльністю Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації та її керівника на 2022 рік.

Ця Програма обґрунтовує й деталізує порядок формування, структуру витрат, формування «коштів на представницькі витрати», звітність і планування проведення представницьких заходів Слов’янською міською ВЦА, пов’язаних із прийомом та обслуговуванням офіційних представників інших організацій, у тому числі іноземних, відповідно до Наказу Міністерства фінансів України від 14.09.2010 року № 1026 «Про затвердження норм коштів на представницькі цілі бюджетних установ та порядку їх витрачання», це потребує визначення та систематизації таких заходів у окрему Програму, а також виділення бюджетних асигнувань, тому виникла необхідність в підготовці проєкту Програми з фінансового забезпечення представницьких витрат та інших видатків, пов’язаних з діяльністю Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації та її керівника на 2022 рік.

Програма має на меті організацію проведення впродовж зазначеного терміну скоординованої, планомірної діяльності, спрямованої на підвищення регіонального, міжнародного іміджу Слов’янської міської ВЦА у політичній, економічній та культурній сферах і повинна забезпечити поширення позитивної інформації щодо соціально-економічного розвитку громади.
Виконання заходів Програми дасть змогу:

1) налагодити співробітництво та розвиток ділових контактів громади з українськими та іноземними представниками органів місцевого самоврядування, представниками бізнесу, інвесторами, експертами та фахівцями з питань поліпшення якості надання послуг та покращення рівня життя мешканців громади;

2) здійснення міжнародних зв’язків, встановлення взаємовигідного транскордонного та міжнародного співробітництва, вирішення питань, віднесених до компетенції військово-цивільної адміністрації;

3) забезпечення необхідних умов для прийому делегацій та участі керівника Слов’янської міської ВЦА та посадових осіб структурних підрозділів Слов’янської міської ВЦА в заходах, які сприяють зміцненню зовнішніх економічних та соціально-культурних відносин;

4) забезпечення участі Слов’янської міської ВЦА у всеукраїнських, місцевих та регіональних Асоціаціях;

5) проведення тематичних лекцій та організація зустрічей.

Зауваження і пропозиції до проєкту Програми подаються на електронну адресу управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області: econom@slavrada.gov.ua з темою листа «До проєкту Програми» або шляхом розміщення власного коментаря на цій сторінці у термін до 03 березня 2022 року.
Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку/анонімні, не розглядаються.

Телефон для довідок: (06262) 2-41-41.

Слов'янська міська ВЦА
Created with Sketch. 0 коментарів