Електронне Обговорення НПА
Електронні консультації щодо обговорення проєкту регуляторного акту – рішення виконавчого комітету Кам’янської міської ради «Про затвердження Порядку розгляду розрахунків тарифів (цін) на комунальні, побутові, транспортні та інші послуги, поданих для їх встановлення»
02 жовтня 2024
Залишилось 31 днів
Департамент економічного розвитку Кам’янської міської ради

02.10.2024 розпочато процедуру проведення публічного громадського обговорення та електронних консультацій з громадськістю проєкту регуляторного акту – рішення виконавчого комітету Кам’янської міської ради «Про затвердження Порядку розгляду розрахунків тарифів (цін) на комунальні, побутові, транспортні та інші послуги, поданих для їх встановлення».

Найменування органу виконавчої влади, який проводить обговорення: департамент економічного розвитку Кам’янської міської ради

Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення: проєкт регуляторного акту – рішення виконавчого комітету Кам’янської міської ради «Про затвердження Порядку розгляду розрахунків тарифів (цін) на комунальні, побутові, транспортні та інші послуги, поданих для їх встановлення».

Адреса (гіпертекстове посилання) опублікованого на офіційному веб-сайті органу виконавчої влади тексту проекту акта: проєкт регуляторного акту - рішення виконавчого комітету Кам’янської міської ради та аналіз його регуляторного впливу оприлюднені 02.10.2024 шляхом розміщення на офіційному сайті Кам’янської міської ради http://kam.gov.ua/ у розділі «Нормативні акти/Регуляторні проєкти/Регуляторні проєкти у 2024», а також повний текст проєкту регуляторного акта та І розділ аналізу регуляторного впливу до нього оприлюднені 02.10.2024 шляхом публікації в газеті «Любиме місто ДЗ».

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія прийнятого рішення: дія прийнятого рішення поширюватиметься на суб’єктів господарювання, що надають комунальні, побутові, транспортні та інші послуги населенню, бюджетним установам, релігійним організаціям та іншим споживачам.

Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: перегляд та встановлення тарифів на комунальні, побутові, транспортні та інші послуги керуючись Порядком розгляду розрахунків тарифів (цін) на комунальні, побутові, транспортні та інші послуги, поданих для їх встановлення, затвердженим рішенням виконавчого комітету Кам’янської міської ради.

Поштова та електронна адреса розробника проєкту регуляторного акта, на які приймаються зауваження та пропозиції:  Департамент економічного розвитку Кам’янської міської ради за адресою: пл. П.Калнишевського 2, м.Камянське, 51931, e-mail: gue@kam.gov.ua, тел. 55 41 36.

Пропозиції та зауваження учасників електронних консультацій з громадськістю подаються в письмовій формі на електронну адресу e-mail: gue@kam.gov.ua. протягом місяця (з 02.10.2024 по 02.11.2024) з дня оприлюднення оголошення про проведення Е-консультації.

Відповідальна особа – начальник відділу фінансового планування комунальних підприємств та тарифного регулювання департаменту економічного розвитку Кам’янської міської ради Маховська Вікторія Віталіївна, тел. 55 41 36.

Оприлюднення результатів обговорення відбудеться з 03.11.2024 на офіційному веб-сайті Кам’янської міської ради.

Департамент економічного розвитку Кам’янської міської ради
0 правок
Переглянути правки
Проект нормативно-правового акту